The Abyss Club
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Μάιος 24, 2013, 10:39:38 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σας συνιστούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί & επιφυλακτικοί όταν ακολουθείτε συνδέσμους. Πολλά αρχεία που βρίσκονται στο διαδίκτυο περιέχουν μακροεντολές και άλλα επιβλαβή λογισμικά που μπορούν να προξενήσουν σοβαρά προβλήματα στον υπολογιστή σας.

ΑρχικήΑρχική | ΒοήθειαΒοήθεια | ΑναζήτησηΑναζήτηση | ΗμερολόγιοΗμερολόγιο | ΣύνδεσηΣύνδεση | ΕγγραφήΕγγραφή
+  The Abyss Club
|-+  Κατάδυση
| |-+  Καταδυτική ιατρική
| | |-+  Δισκοκήλη
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25 Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Δισκοκήλη  (Αναγνώστηκε 126324 φορές)
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 19, 2009, 08:29:29 πμ »
wisdom
Μέλος

καλη σου μερα φιλε νικο...η μεθοδος που ακολουθησαν οι γιατροί ειναι η μικροδισκεκτομή...... http://www.youtube.com/watch?v=LXu07EZl6P0&feature=related
μια μεθοδος με 95% επιτυχία ανώδυνη και με πολύ γρήγορη ανάρωση......κι εγω το σκεφτόμουν μιας και ενα χρόνο πονούσα....και τωρα μετανιώνω που δεν το ειχα ψάξει νωρίτερα....θα γλύτωνα απο ασκοπο πόνο.....
Ο κάθε ενας δεν αποφασίζει το νυστέρι δε σου κρυβω πως κι εγω πριν το κανω ημουν αρκετα επιφυλακτική και δύσπιστη...αλλα η επιστήμη εχει προχωρήσει κι εμεις καλούμαστε να την εμπιστευτούμε....χωρις κόστος βεβαια.....
τωρα για τις μεθοδους αποσυμπίεσης τη να σου πω....δε σοκίμασα τπτ...ουτε καν φυσικοθεραπείες δεν εκανα....μιας και ειναι παρωδικές...καποια στιγμή θα υποτροπιάσει παλι και θα εχεις τα ιδια και μη πω και χειρότερα συμπτώματα.....
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 19, 2009, 08:54:38 πμ από wisdom » Καταγράφηκε
« Απάντηση #76 στις: Οκτώβριος 19, 2009, 10:48:47 πμ »
tsoukaki
Μέλος

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Οπως σου ειπα σκεφτομαι κ εγω σοβαρα την περιπτωση χειρουργειου!
Εχω τις κηλες περιπου 4 χρονια (ειμαι 27 χρονων, απο τα 23), τα 3 πρωτα ηταν σχεδον ανυπαρκτες, αλλα τον τελευταιο χρονο πραγματικα υποφερω!
Δεν εχουν μεγαλωσει απο τοτε,απλα μαλλον το νευρο εχει γινει πιο ευαισθητο απο τοτε!
Ποναω καθε μερα, αλλες μερες πολυ, αλλες λιγο, αλλα παντα!

Εχω παρατησει τα χομπυ μου (εκανα αγωνιστικη αναριχηση αλλα πια δεν το συζηταω καν πια)

Δεν εχω ορεξη να βγω εξω απο τον πονο, δεν εχω ορεξη για δουλεια (ενω ειχα πολυ καλη επαγγελματικη πορεια, τον τελευταιο χρονο εχω σχεδον παραιτηθει).
Μεχρι κ με την κοπελα μου χωρισα λογω κακης διαθεσης.

Κ κυριως δεν βλεπω καποια βελτιωση!!!!

Απλα δεν ξερω αν το χειρουργειο πραγματι κανει αυτα που υποσχεται?

Ο δισκος ειναι ηδη σπασμενος κ δεν κολλα ξανα, απλα κοβεται η κηλη κ η σχισμη υπαρχει.
Δεν υπαρχει κινδυνος να ξαναγινει κηλη?

Επισης αφαιροντας υλικο, δισκος δεν λεπταινει κανοντας στενώσεις κ πιεζοντας τα νευρα??

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω?
Καταγράφηκε
« Απάντηση #77 στις: Οκτώβριος 22, 2009, 06:39:48 πμ »
kostass
Μέλος

ASTA...EGW EXW VARIA DISKOKILI I1-O5 KAI LIGOTERO O4-05 EDW KAI 5 XRONIA.PLEON DEN BORW NA PERPATISW 20 METRA.H ZWI MOU EXEI KATASTRAFEI.THA PAW GIA MIKRODISTEKTOMI K O THEOS VOITHOS.KALI TIXI SE OLOUS.
Καταγράφηκε
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 22, 2009, 09:08:43 πμ »
wisdom
Μέλος

ASTA...EGW EXW VARIA DISKOKILI I1-O5 KAI LIGOTERO O4-05 EDW KAI 5 XRONIA.PLEON DEN BORW NA PERPATISW 20 METRA.H ZWI MOU EXEI KATASTRAFEI.THA PAW GIA MIKRODISTEKTOMI K O THEOS VOITHOS.KALI TIXI SE OLOUS.

μη φοβασαι τίποτα....κι εγω φοβομουν αλλα τωρα πλεον λεω πως επρεπε να παω νωρίτερα.....ολα θα πανε καλα θα το δεις...και η ζωη σου θα αλλάξει προς το καλυτερο....

Περιμένουμε νεοτερα σου.... smiley smiley
Καταγράφηκε
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 22, 2009, 03:52:53 μμ »
kostass
Μέλος

eyxaristw widsom.megalo vasano telika.
Καταγράφηκε
« Απάντηση #80 στις: Οκτώβριος 23, 2009, 10:10:36 πμ »
wisdom
Μέλος

Μεγαλο βάσανο δε λες τίποτα...ειναι τελικά μη σου τύχει η συγκεκριμένη πάθηση......ευχομαι να σου πανε ολα καλα...αυτο εχει σημασία και οι πόνοι που περνάμε μεχρι να γινουμε καλά...ξεχνιούνται άμεσα.......
Καταγράφηκε
« Απάντηση #81 στις: Οκτώβριος 25, 2009, 12:03:30 πμ »
kostass
Μέλος

Μεγαλο βάσανο δε λες τίποτα...ειναι τελικά μη σου τύχει η συγκεκριμένη πάθηση......ευχομαι να σου πανε ολα καλα...αυτο εχει σημασία και οι πόνοι που περνάμε μεχρι να γινουμε καλά...ξεχνιούνται άμεσα.......
esi wisdom pou ekanes tin epemvasi?
Καταγράφηκε
« Απάντηση #82 στις: Οκτώβριος 25, 2009, 09:49:37 πμ »
wisdom
Μέλος

Σε δημόσιο νοσοκομείο....για οτιδηποτε θελεις να μαθεις στειλε μου π.μ
Καταγράφηκε
« Απάντηση #83 στις: Οκτώβριος 28, 2009, 06:43:46 μμ »
elenitheof
Μέλος

Είμαι η Ελένη. Είμαι δασκάλα και διδάσκω σε 22 πρωτάκια. Είχα σκολίωση από μικρή. Παρουσίασα δισκοπάθεια τον Ιανουάριο του 2008 από βάρη που σήκωσα στο σπίτι μου.
Από τον Ιούνιο από μία άσκηση, όταν έκανα γυμναστική στο σπίτι, υποφέρω από δισκοκήλη και αφόρητο πόνο στο αριστερό πόδι. Κάνω φυσικοθεραπείες δύο ώρες κάθε μέρα. Μετά πονάω πολύ γιατί πιάνομαι  δύο ώρες ξαπλωμένη στην ίδια θέση. Όταν κάθομαι πολύ σε μια καρέκλα ή όταν κοιμάμαι, μετά πονάω πολύ γιατί πιάνομαι. Γι' αυτό κάνω λίγες δουλειές χωρίς να σηκώνω βάρη και περπατάω λίγο γιατί μου κάνει καλό η κίνηση.
Για 10 μέρες πήρα τα χάπια Biofenac και Norgesic. Σήμερα πήρα το χάπι Lyrica που είναι για τον πόνο στο νεύρο και είχα ζαλάδα και υπνηλία. Κοιμόμουν όλη μέρα. Φοράω μία ζώνη που με βοηθάει να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Κάνω υπομονή και ελπίζω να μου περάσει σύντομα. Σταμάτησα τα μαθήματα χορού και τη γυμναστική στο γυμναστήριο.
Είναι πολύ σημαντικό αγαθό η σωματική υγεία αλλά και η ψυχική. Τουλάχιστον ψυχικά και συναισθηματικά είμαι καλά. Ο σύζυγος σηκώνει τα βάρη και με βοηθάει στις δουλειές. Αυτή είναι σημαντική βοήθεια μαζί με την αγάπη που μου δείχνει. Αυτό με παρηγορεί.
Εύχομαι υπομονή και περαστικά σε όλους.
Καταγράφηκε

Ελένη
« Απάντηση #84 στις: Οκτώβριος 29, 2009, 10:11:36 πμ »
wisdom
Μέλος

Είμαι η Ελένη. Είμαι δασκάλα και διδάσκω σε 22 πρωτάκια. Είχα σκολίωση από μικρή. Παρουσίασα δισκοπάθεια τον Ιανουάριο του 2008 από βάρη που σήκωσα στο σπίτι μου.
Από τον Ιούνιο από μία άσκηση, όταν έκανα γυμναστική στο σπίτι, υποφέρω από δισκοκήλη και αφόρητο πόνο στο αριστερό πόδι. Κάνω φυσικοθεραπείες δύο ώρες κάθε μέρα. Μετά πονάω πολύ γιατί πιάνομαι  δύο ώρες ξαπλωμένη στην ίδια θέση. Όταν κάθομαι πολύ σε μια καρέκλα ή όταν κοιμάμαι, μετά πονάω πολύ γιατί πιάνομαι. Γι' αυτό κάνω λίγες δουλειές χωρίς να σηκώνω βάρη και περπατάω λίγο γιατί μου κάνει καλό η κίνηση.
Για 10 μέρες πήρα τα χάπια Biofenac και Norgesic. Σήμερα πήρα το χάπι Lyrica που είναι για τον πόνο στο νεύρο και είχα ζαλάδα και υπνηλία. Κοιμόμουν όλη μέρα. Φοράω μία ζώνη που με βοηθάει να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Κάνω υπομονή και ελπίζω να μου περάσει σύντομα. Σταμάτησα τα μαθήματα χορού και τη γυμναστική στο γυμναστήριο.
Είναι πολύ σημαντικό αγαθό η σωματική υγεία αλλά και η ψυχική. Τουλάχιστον ψυχικά και συναισθηματικά είμαι καλά. Ο σύζυγος σηκώνει τα βάρη και με βοηθάει στις δουλειές. Αυτή είναι σημαντική βοήθεια μαζί με την αγάπη που μου δείχνει. Αυτό με παρηγορεί.
Εύχομαι υπομονή και περαστικά σε όλους.

Ελένη κι εγω να σου ευχηθώ επισης περαστικά και να μην χρειαστεί να περάσει καιρός για να συμβεί....αυτο που περιμένεις...δηλαδή να γινεις καλά...
Τα εχω περάσει και ξέρω πως ειναι..σημαντικός παραγων ειναι να εισαι καλά ψυχολογικά οπως λές....Εγω ημουν ράκος...Δεν ετρωγα  δεν δουλευα δεν εβγαινα εξω δεν ειχα σχέση πλεον γιατι δεν ειχα το ψυχικό σθένος να αναζητήσω κάποιον κτλ....!!
Πλέον ειμαι καλά χαρήν της επιστήμης...
Ολες οι περιπτώσεις δεν ειναι για χειρουργείο..η δική μου ηταν!
Καλό ειναι να επισκεφτείς δυο τρείς γιατρούς και εχωντας στα χέρια σου μια μαγνητική τομογραφία...θα σου ζητηθει απο ολους για να εχουν μια πληρη εικόνα της κατάστασης σου....
Σου ευχομαι να γινεις γρήγορα καλά και να ξεχαστεί η κήλη και να τη θυμασαι σαν κακό εφιάλτη...οπως εγω!
Καταγράφηκε
« Απάντηση #85 στις: Οκτώβριος 29, 2009, 10:17:52 μμ »
elenitheof
Μέλος

wisdom, σ' ευχαριστώ. Έχω κάνει αξονική τομογραφία. Μου τη ζήτησε ο ορθοπεδικός. Σκέφτομαι να επισκεφτώ και νευροχειρούργο. Ο φυσικοθεραπευτής μου είπε να μην κάνω εγχείριση. Μακάρι να σταματήσει γρήγορα αυτός ο ανυπόφορος πόνος που μου είναι καινούριος και άγνωστος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει στη ζωή μου. Πριν η ζωή μου ήταν γεμάτη κίνηση. Έκανα κολύμπι, χορό, γυμναστική, τρέξιμο, πατινάζ στον πάγο. Τώρα όχι μόνο αυτά δεν μπορώ να κάνω αλλά δυσκολεύομαι να ντυθώ, να κάθομαι, να κοιμάμαι, να περπατώ.
Καταγράφηκε

Ελένη
« Απάντηση #86 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 09:39:46 πμ »
wisdom
Μέλος

wisdom, σ' ευχαριστώ. Έχω κάνει αξονική τομογραφία. Μου τη ζήτησε ο ορθοπεδικός. Σκέφτομαι να επισκεφτώ και νευροχειρούργο. Ο φυσικοθεραπευτής μου είπε να μην κάνω εγχείριση. Μακάρι να σταματήσει γρήγορα αυτός ο ανυπόφορος πόνος που μου είναι καινούριος και άγνωστος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει στη ζωή μου. Πριν η ζωή μου ήταν γεμάτη κίνηση. Έκανα κολύμπι, χορό, γυμναστική, τρέξιμο, πατινάζ στον πάγο. Τώρα όχι μόνο αυτά δεν μπορώ να κάνω αλλά δυσκολεύομαι να ντυθώ, να κάθομαι, να κοιμάμαι, να περπατώ.

Nα επισκεφτείς και νευροχειρούργο ναι...γιατί εγώ με τους ορθοπεδικούς δεν έβγαζα άκρη, και σωθηκα με τον νευροχειρούργο...
Μακάρι να σταματήσει ο πόνος σου που ναι για όλους μας είναι άγνωστος μέχρι τη στιγμή που θα χτυπήσει και την δική μας πόρτα....Είναι όμως από τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να παλέψεις με μια απλή φαρμακευτική αγωγή ολίγων ημερών....Εγω έπαιρνα αντιφλεγμονώδη για 3 μήνες ανά δεκα μέρες και δέκα τα σταματούσα για να μην πειραχτεί το στομάχι και το συκώτι μου....Έκανα 30 ενέσεις που και πάλι δε βοήθησαν..Τα Lonarid τα έπαιρνα 2-2 για να μπορέσω να ηρεμήσω λίγες ώρες ώστε να αποδώσω και στη δουλειά μου...τα οποία μετα απο ενα διάστημα δεν με έπιαναν πλέον....
Τώρα πλέον ουτε depon δεν παίρνω κοιμάμαι σαν άνθρωπος και μπορώ πλέον να ονειρεύομαι ο,τι στερήθηκα τους 13 μήνες που παιδεύτηκα.........
Σου εύχομαι να βρεις κι εσυ τη σολωμοντια λύση και να απαλλαγείς απο αυτους τους αφόρητους πόνους.....άμεσα....και το λεω για όσους υποφέρουν....το πέρασα και κατανοώ τον πόνο σας........
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 30, 2009, 09:41:31 πμ από wisdom » Καταγράφηκε
« Απάντηση #87 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 12:03:18 μμ »
taucher
Μέλος

Εχει ακούσει κανείς ότι τα προβλήματα των μεσοσπονδήλιων δίσκων είναι κατάληλοι να τα χειρίζονται αγγειολόγοι? Μπορεί κάποιος να τα διασταυρώσει με έναν αγγειολόγο?
Καταγράφηκε

« Απάντηση #88 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 03:45:49 μμ »
wisdom
Μέλος

Εχει ακούσει κανείς ότι τα προβλήματα των μεσοσπονδήλιων δίσκων είναι κατάληλοι να τα χειρίζονται αγγειολόγοι? Μπορεί κάποιος να τα διασταυρώσει με έναν αγγειολόγο?

Αγγειολόγος; Πρώτη φορά το ακούω...!! η μεση αποτελειται απο ιστους νευρα και οκ αγγεια αλλα οι νευροχειρουργοι ειδικεύονται περισσότερο...Προσωπικά δε θα πήγαινα σε αγγειολόγο....
Η μονη μεθοδος που εχω ακουστά ειναι για το βελονισμό που και παλι δε θεραπεύει αλλα καταπραΰνει...Δε μπορει ολοι να ειναι για ολα....οπως οι ορθοπεδικοί ασχολούνται με τη μέση αλλα στην ουσία γνωριζουν ο,τι εχει σχεση με την σπο. στηλη που αποτελείται απο κοκαλα....!!
Οχι με της κήλες που 90% ανηκουν σε γιατρους με ειδικότητα στα νευρα....!

Μπορει και να κανω λαθος...θελει ψαξιμο καλό και οχι να κάνουμε κινήσεις απελπισίας....γιατί υπάρχουν και πολλοι κομπογιαννητες φίλοι μου....
Καταγράφηκε
« Απάντηση #89 στις: Οκτώβριος 31, 2009, 09:26:17 πμ »
THOMAS
Μέλος

Ούτε αγγειολόγος ούτε αγγειοχειρουργός έχει σχέση , οι μοναδικές ιατρικές ειδικότητες που έχουν σχέση με το αντικείμενο είναι νευροχειρουργοί και ορθοπεδικοί
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25 Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: